Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, Kurban Bayramı münasebetiyle ilçe kurumlarını ziyaret ederek görevde bulunan personelin bayramını tebrik etti. İlk olarak İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Kaymakam Çanakcıoğlu, burada görevli jandarma personeliyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçen Kaymakam Çanakcıoğlu, emniyet mensuplarıyla bayramlaştı ve bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerini İlçe Devlet Hastanesi'nde sürdüren Kaymakam Çanakcıoğlu, hastanede görevli sağlık personeliyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Hastane yönetimi ve personeliyle görüşen Kaymakam Çanakcıoğlu, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti ve bayramlarını kutladı.

Kaymakam Rabia Naçar Çanakcıoğlu, ziyaretler sırasında personelin bayramını tebrik ederek, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanması için gösterdikleri çabaları takdirle karşıladı.

Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner