Pehlivanköy Kaymakamı Fatma Ballı, Havsa Kaymakamı Adnan Ayte’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret esnasında iki kaymakam, kaymakamlık makamında bir süre sohbet ederek mevcut projeler ve gelecekteki planlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Görüşme, bölgedeki idari işbirliğinin ve ortak çalışmaların güçlendirilmesine yönelik olumlu bir adım olarak değerlendirildi.

60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar 60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar

Ziyaret sırasında Kaymakam Ballı, Pehlivanköy’de yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Kaymakam Ayte ise Havsa’da planlanan projelerden bahsederek, bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak ortak çalışmalar konusunda fikirlerini paylaştı.

Ziyaretin ardından Pehlivanköy Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Kaymakamımız Sayın Fatma Ballı, Havsa Kaymakamı Sayın Adnan Ayte’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kaymakamımız Sayın Ballı ile Havsa Kaymakamı Sayın Ayte bir süre kaymakamlık makamında sohbet ederek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay