Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, partinin üyelerinden Tülay Bank ve Baylan ailesinin evlatları Zeynep ve Barış çiftinin düğün cemiyetine katılım sağladı. İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve teşkilat mensupları, genç çiftin mutlu gününde yanlarında olarak onlara destek verdi.

Düğün töreninde konuşan İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, genç çiftin bu özel gününde yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Zeynep & Barış çiftinin hayat boyu mutlu ve huzurlu bir birliktelik sürmelerini diliyoruz. Değerli ailelerimizi tebrik ediyor, genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar temenni ediyoruz.” dedi.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı üyeleri, düğün töreni boyunca Zeynep ve Barış çiftine ve ailelerine iyi dileklerini ileterek, toplumsal dayanışmanın önemini vurguladı. Teşkilatın, üye ailelerin bu tür özel günlerinde her zaman yanında olmaya devam edeceği belirtildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay