AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Yıldırım Mahalle Başkanı Yücel Şahin’in kızı ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Betül ile Özen ailesinden Ekrem Özen’in söz cemiyetine katıldı. İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, cemiyette söz yüzüklerini keserek genç çifte mutluluklar diledi.

Cemiyete, İlçe Başkanı Kayalı'nın yanı sıra eşi Firdevs Kayalı, Kadın Kolları Başkanı Fatma Merve Durak ve eşi de katıldı. Başkan Kayalı, yaptığı açıklamada, “Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah” ifadelerini kullandı.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Törenin ardından AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, “Söz Yüzüklerini İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı'nın kestiği, Yıldırım Mahalle Başkanımız Yücel Şahin'in kızı Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyemiz Fatma Betül ile Özen ailesinin evladı Ekrem çiftinin kız isteme, söz cemiyetine; İlçe Başkanımızın eşi Firdevs Kayalı, Kadın Kolları Başkanımız Fatma Merve Durak ve eşi ile birlikte katılım sağladık. Allah tamamına erdirsin inşallah.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay