AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, İlhan ve Kaya ailelerinin evlatları Damla ve Cemal’in düğün cemiyetine katılarak, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. İlçe Başkanı Abdussmed Kayalı ve teşkilat mensupları, bu özel günlerinde çiftin yanında olarak onlara iyi dileklerde bulundular.

Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, "İlhan ve Kaya ailelerimizin evlatları Damla & Cemal çiftinin düğün cemiyetine; İlçe Başkanımız Abdussmed Kayalı ve Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte katılım sağladık. Değerli ailelerimizi tebrik ediyor, çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Düğün töreni, ailelerin, yakınların ve dostların katılımıyla coşkulu ve neşeli bir atmosferde gerçekleşti. Damla ve Cemal çiftinin mutluluğu gözlerinden okunurken, İlçe Başkanı Kayalı ve diğer teşkilat mensupları bu özel günlerinde onların sevinçlerine ortak olarak, hediyelerini takdim ettiler ve hayırlı dileklerde bulundular.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay