Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Kırklareli İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hicret Şamil Karasu, Ataköy ile Osmancık arasında saman taşıyan bir tırda çıkan yangının ardından oluşan hasar ve yangının yayılmasını önlemek için gösterilen çabalar hakkında açıklamalarda bulundu. Karasu, yangında zarar gören tarım arazi sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti ve yangının daha büyük bir felakete dönüşmeden kontrol altına alınmasını sağlayan itfaiye ekiplerine ve destek veren köylü çiftçilere teşekkür etti.

Karasu, yangınla ilgili yaptığı açıklamada, "Ataköy ile Osmancık arasında saman taşıyan tırda çıkan yangın sebebiyle oluşan yangında zarar gören tarım arazi sahiplerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok şükür ki, yangının Osmancık Petrol pompalarına bir tarla kala ve ormana sıçramadan durması olası büyük bir felaketi önlemiştir," ifadelerini kullandı.

Yangının büyük bir felakete dönüşmesini engelleyen itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi, olayın daha ciddi boyutlara ulaşmasını önledi. Karasu, yangının kontrol altına alınmasında emeği geçen tüm itfaiye ekiplerine ve yangına müdahale eden köylerden gelen çiftçilere teşekkür etti. "İtfaiye ekiplerine ve köylerden desteğe gelen çiftçilerimize teşekkür ederiz," diyerek yardımlarından dolayı duyduğu minnettarlığı ifade etti.

Haber: H. Murat Taner

Kaynak: İHA