Kırklareli'nin sevilen taraftar gruplarından olan UltrAslan UNI Kırklareli, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu ön plana çıkarmak amacıyla geleneksel hale getirdiği yardım kolisi dağıtımını bu yıl da Ramazan ayında gerçekleştirdi.

Ramazan ayının bereketini ve paylaşma duygusunu pekiştirmek için düzenlenen bu anlamlı etkinlikte, UltrAslan UNI Kırklareli üyeleri ve gönüllüler, bir araya gelerek ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattılar. Önceden hazırlanan ve içerisinde gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri bulunan yardım kolileri, Kırklareli'nin çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

UltrAslan UNI Kırklareli'nin bu anlamlı etkinliği, sadece ihtiyaç sahiplerine maddi destek sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda toplumda dayanışma ve yardımlaşma kültürünü canlandırmayı ve güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri, toplumun birlik ve beraberlik içinde olduğunu göstermenin yanı sıra, ihtiyaç sahiplerine umut ve destek olmanın da önemli bir yolu olarak kabul ediliyor.

Başkan Özer, Kurumaral’ın Nikah Şahidi Oldu Başkan Özer, Kurumaral’ın Nikah Şahidi Oldu

Kırklareli halkı, UltrAslan UNI Kırklareli'nin bu değerli katkısını takdirle karşılarken, taraftar grubu üyeleri ve gönüllüler, Ramazan ayının manevi atmosferinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmanın mutluluğunu yaşadılar.

 Haber: H. Murat Taner