Lüleburgaz Belediyesi tarafından Kent Ormanı'nda yer alan Lüleburgaz Yıldızları İzcilik ve Kamp Alanı'nda düzenlenen Yıldız Yaz Kampı'nın ilk dönemi başarıyla sona erdi. 10-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler için düzenlenen bu kamp, gençlerin doğayla iç içe, eğitici ve eğlenceli bir yaz tatili geçirmelerini sağladı.

Belediye yetkilileri, kampın ilk döneminin tamamlanmasının ardından gençlerin katılımı ve kamp süresince gösterdikleri ilgi ve başarıdan memnun olduklarını belirtti. Kamp süresince katılımcılar, izcilik faaliyetlerinden spor etkinliklerine, doğa yürüyüşlerinden eğitim atölyelerine kadar pek çok farklı aktiviteyle dolu dolu zaman geçirdiler.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Yıldız Yaz Kampı'na katılmak isteyen gençler için başvurular devam ediyor. 10-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler, bu unutulmaz deneyimi yaşamak için son başvuru tarihi olan 17 Temmuz'a kadar kayıt yaptırabilirler.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay