Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı kayıtları başladı Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı kayıtları başladı

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, ilçede gerçekleştirdikleri yeniliklere bir yenisini daha ekleyerek, "Kahvede Şenlik Var" adlı tiyatro gösterisini Babaeski halkıyla buluşturacaklarını duyurdu. Başkan Yayla, etkinlik detaylarını paylaştı ve tüm tiyatroseverleri davet etti.

Başkan Yayla, “İlçemizde yeniliklere devam ediyor, sizlerle en güzel etkinlikleri paylaşıyoruz. 26 Haziran Çarşamba günü saat 20:00’de Babaeski Belediyesi Başkanlığınca 'Kahvede Şenlik Var' tiyatromuz düzenlenecektir. Tiyatrosever tüm halkımızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu özel etkinliğin, Babaeski halkının kültürel yaşamına renk katması ve sosyal faaliyetlerin artırılması amacıyla düzenlendiğini belirten Başkan Yayla, Belediye olarak sanata ve kültüre verdikleri önemi bir kez daha vurguladı.

Tiyatro etkinliğinin, Cumhuriyet İlkokulu Tiyatro Salonu’nda yapılacağı ve katılımın ücretsiz olacağı belirtildi. Başkan Yayla, ilçede bu tür etkinlikleri arttırarak halkın kültürel ve sanatsal faaliyetlere daha fazla katılımını hedeflediklerini söyledi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner