Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, Kanun Ordusu Jandarma'nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü'nü şehitlerimizi anma ve anlamlı etkinliklerle kutladı. Etkinlikler kapsamında, Aziz Şehitlerimizin mezarları başında dualar edilerek onların ruhlarına saygı gösterildi. Aynı zamanda, şehitlerimizi simgeleyen karanfiller mezar başlarına bırakıldı.

Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ise büyük bir katılımla gerçekleşti. Törene, Kırklareli'nin ileri gelenleri, jandarma personeli ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tören sırasında, jandarma mensupları, şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunup, çelenklerini sunarak vatanları uğruna canlarını feda eden kahramanları bir kez daha minnetle andılar.

Kırklareli İl Jandarma Komutanı, etkinliklerde yaptığı konuşmada, jandarmanın vatan savunmasındaki önemine vurgu yaparak, şehitlerin emanetlerine sahip çıkmanın ve onların izinde ilerlemenin gerekliliğini vurguladı. Jandarma teşkilatının 185 yıllık birikimi ve kahramanlıklarıyla dolu geçmişinin, Türkiye'nin güvenliği ve huzuru için büyük bir destek sağladığını belirtti.

ALPARSLAN SELÇUK DİJİTALDE BİR NUMARA ALPARSLAN SELÇUK DİJİTALDE BİR NUMARA

Haber: Arzu Dursun Atay

Editör: Arzu Dursun Atay