Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Roman vatandaşlarımıza yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir toplantıya katıldı. Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak başkanlığında düzenlenen "Roman Vatandaşlarımıza Yönelik Strateji Belgesi ve I. Aşama Eylem Planı İzleme ve Değerlendirme Kurulu" toplantısında, il müdürlüğünün birim sorumlusu personeli de yer aldı.

Toplantıda, Roman vatandaşların sosyal ve ekonomik kalkınmalarını desteklemeye yönelik hazırlanan strateji belgesi ve eylem planının uygulama süreçleri ele alındı. Kırklareli'de bu kapsamda yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında detaylı bilgiler paylaşan yetkililer, bölgedeki Roman vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik gerçekleştirilen çalışmaların etkilerini değerlendirdi.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bakan Yardımcımız Sn. Sevim Sayım Madak Başkanlığında yürütülen Roman Vatandaşlarımıza Yönelik Strateji Belgesi ve I.Aşama Eylem Planı "İzleme ve Değerlendirme Kurulu" toplantısına birim sorumlusu personelimiz katılım sağladı. Gerçekleştirilen toplantıda eylem planı kapsamında ilimizde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verildi.” ifadeleri yer aldı.

Kırklareli’nde Hayvanları Koruma Günü Etkinlikleri Kırklareli’nde Hayvanları Koruma Günü Etkinlikleri

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner