İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanlığı, önceki dönem Büyükmandıra Belde Başkanlığı görevini yürüten ve 2023 yerel seçimlerinde Büyükmandıra Belediye Başkan adaylığı yapmış Ersen Gonce'nin oğlu Mustafa Kemal'in sünnet düğününe katıldı.

Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat

Etkinlikte, İYİ Parti Babaeski ailesi olarak Mustafa Kemal'in mutluluğunu paylaşan katılımcılar, dualar ederek genç evladın yolunun açık ve bahtının açık olması için temennilerini dile getirdi. İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanlığı, Büyükmandıra Belde Başkanımız Ramadan Erdal'a konukseverliği için teşekkürlerini sundu.

Etkinlik hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi "Önceki dönem Büyükmandıra Belde Başkanımız, 2023 yerel seçimlerinde Büyükmandıra Belediye Başkan adayımız Sayın Ersen Gonce'nin kıymetli evladı Mustafa Kemal'in sünnet düğününe İYİ Parti Babaeski ailesi olarak katıldık.

Allah; Mustafa Kemal'imizin yolunu, bahtını açık etsin, vatanımıza hayırlı bir evlat olsun. Konukseverliğinden dolayı Büyükmandıra Belde Başkanımız Ramadan Erdal'a şükranlarımızı sunuyoruz."

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay