Trafikte korku dolu anların yaşandığı kavga, 'sinyal' tartışmasından çıkmış Trafikte korku dolu anların yaşandığı kavga, 'sinyal' tartışmasından çıkmış

Babaeski İtfaiyesi, Dindoğru Mahallesi'nde sosyal güvenlik kurumunun yanındaki dereye düşen bir vatandaşı başarılı bir şekilde kurtardı. Olay yerinden edinilen bilgilere göre, vatandaş dikenli çalılıklara takılarak sıkışmış durumda bulundu.

İtfaiye ekipleri, hızlı ve etkin bir müdahaleyle sıkışan vatandaşı kurtardı. Ardından vatandaş, olay yerine çağrılan Babaeski 112 acil sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, vatandaşın durumunun iyi olduğu tespit edildi.

Babaeski İtfaiyesi'nden yapılan açıklamada, "Dün, Dindoğru Mahallesi’nde sosyal güvenlik kurumunun yanındaki dereye düşen bir vatandaşımız, dikenli çalılıklara takılarak sıkıştı. Vatandaşımız kurtarıldı ve Babaeski 112 acil sağlık ekiplerine teslim edildi. Vatandaşımızın durumunun iyi olduğunu öğrendik. Geçmiş olsun dileklerimizle!" ifadeleri kullanıldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay