Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor

Kırklareli Ticaret Borsası, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ile iş birliği yaparak IPARD 3 2. Çağrı "Çiftçilik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme" destek programı kapsamında bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantı, Kırklareli Ticaret Borsası'nın Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Toplantıda Kırklareli Ticaret Borsası yetkilileri, IPARD 3 programının çiftçilere ve kırsal kalkınmaya sağlayacağı katkıları vurguladı. TKDK temsilcileri ise destek programının detaylarını anlatarak, katılımcılara sağlanacak finansal ve teknik destekler hakkında bilgi verdi. Programın amacının çiftçilik faaliyetlerini çeşitlendirmek ve kırsal alandaki iş olanaklarını artırmak olduğu belirtildi.

Kırklareli Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kırklareli Ticaret Borsası ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) iş birliğiyle düzenlenen IPARD 3 2. Çağrı "Çiftçilik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme" destek programı bilgilendirme toplantısı Borsamız Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay