Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Soner Ilık, Çorlu Ticaret Borsası (TB) Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan'ın cenaze törenine katıldı. Ilık, tören hakkındaki açıklamasında “Değerli ağabeyim Yüksel Ertan’ı dualarla son yolculuğuna uğurladık. Çorlu için harcadığı yoğun mesai ve her zaman değerli hizmetleriyle anılacak, hayırla yad edilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.

Ertan'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyen Ilık, merhum için Allah'tan rahmet diledi. Cenaze törenine çok sayıda iş dünyası temsilcisinin katıldığı ve Ertan'ın Çorlu için yaptığı katkıların övgüyle anıldığı belirtildi. Ilık, tören sonrası duygu dolu anlar yaşadıklarını ve Ertan'ın boşluğunun büyük bir üzüntüyle hissedileceğini ifade etti.

Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, merhumun hayatına ve iş dünyasına katkılarına vurgu yaparak, onun anısının daima yaşatılacağını ve camianın derin bir kaybı olduğunu belirtti.

Otomatik Dümenleme Sistemi Projesi Tamamlandı Otomatik Dümenleme Sistemi Projesi Tamamlandı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay