Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, QP Tekstil'in e-ticaret faaliyetlerini inceledi ve sektördeki önemini vurguladı, kolaylıklar diledi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık,  QP Tekstil'in e-ticaret üzerinden faaliyetlerini yerinde inceledi. Ilık, e-ticaretin katma değerli satışları teşvik etmesi ve kullanım kolaylığı sağlamasıyla önemini vurguladı.

Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, e-ticaret’in önemi ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında: “En çok ihtiyacımız olan malımızı değerinde ya da katma değerli satmaktır. Bunun yeni dönemdeki en trend sistemi e-ticaret ile bu işi yapmaktır. Firmaların ticari faaliyetlerini internet üzerinden yapmaları olarak açıklanan e-ticaret, özellikle son dönemlerde oldukça popüler hale gelmiştir. İnternetin yaygınlaşmasıyla beraber ortaya çıkan bu kavram, ticaretin online halidir. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada büyük rağbet gören ve adından sıklıkla bahsedilen bu kavram, insanların elektronik ortamla iç içe olması sonucu ortaya çıkmıştır. Artık insanlar dışarıya çıkıp mağaza mağaza gezerek alışveriş yapmaktansa, internet üzerinden sayısız mağazaya erişim sağlamayı tercih etmektedir. İster aynı şehirde olsun ister bambaşka bir ülkede, tek bir tuş ile online satış sitelerinden alışveriş yapılabilmesi mümkündür. Büyük kolaylık sağlayan bu alışveriş sistemi dünya üzerinde birçok kişinin alışverişte ilk tercihi olmaktadır. Müşterilere sağladığı kullanım kolaylığının yanı sıra, firmanın elde ettiği kazanç ve geri dönüşüm oranının yüksekliği gibi detaylar e-ticareti tercih sebebi kılan özellikler arasında sayılabilir.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Arzu Dursun Atay 

Muhabir: Arzu Dursun Atay