AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Düğüncübaşı köyünü ziyaret ederek köy halkıyla buluştu. İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı’nın öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaret, köy sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, ziyaret kapsamında Köy Muhtarı Fikret İlhan, Azası Doğacan Candan ve Camii İmamı Cemil Işık ile bir araya geldi. Bu ziyaret sırasında köydeki sorunlar ve ihtiyaçlar hakkında detaylı görüşmeler yapıldı. Köy halkıyla da buluşan Kayalı, onların dilek ve şikayetlerini dinledi, sorunlarına çözüm arayışında bulunacaklarını ifade etti.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, ‘’İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, Düğüncübaşı köyümüzü ziyaret ederek; Köy Muhtarı Fikret İlhan, Azası Doğacan Candan, Camii İmamı Cemil Işık ve hemşehrilerimizle bir araya geldi. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.’’ İfadelerine yer verildi.

Fındık dallarından ördüğü sepetleri bin liradan satıyor Fındık dallarından ördüğü sepetleri bin liradan satıyor

Ziyaret sırasında köyün ihtiyaçları ve talepleri detaylı olarak ele alındı. Başkan Kayalı, köydeki altyapı sorunları, tarım ve hayvancılıkla ilgili konular ve diğer yerel sorunlar hakkında bilgi aldı. Bu bilgileri ilgili makamlara ileteceklerini ve çözümler üretmek için çalışacaklarını belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner