AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, 2024 Belediye Meclis Üyesi adayı Feryat Koryan'ın işlettiği Döner 39 restoranının açılışına katıldı. Açılış programında AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, Belediye Meclis Üyesi Sedat Demir ve teşkilat mensupları hazır bulundu. Kayalı, iş yeri sahiplerine bol kazanç diledi.

Kadın zeytincilere, zeytin yetiştiriciliği eğitimi Kadın zeytincilere, zeytin yetiştiriciliği eğitimi

Belediye Meclis Üyesi Sedat Demir de işletmenin açılışının, Lüleburgaz’da iş olanaklarını artırma ve yerel ekonomiyi destekleme açısından önemli olduğunu belirtti.

Açılışta, katılımcılar arasında coşkulu bir atmosfer hakimdi. Misafirler, Döner 39’un sunduğu lezzetli dönerlerin tadına bakarak işletmeye olan desteklerini gösterdi. Açılış programı, işletmeye özel hazırlanan ikramların sunulmasıyla devam etti. Katılımcılar, samimi bir ortamda sohbet ederek yeni iş yeri hakkında fikir alışverişinde bulundu. AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, bu tür açılışların yerel ekonomiye canlılık katacağını ve istihdamı artıracağını düşündüğünü belirtti.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı konuya ilişkin; “2024 Belediye Meclis Üyesi Adayımız Feryat Koryan'ın Döner 39 işletmesinin açılış programına; İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, Belediye Meclis Üyemiz Sedat Demir ve Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte katılım sağladık. Hayırlı olsun temennilerimizi iletiyor, bol bereketli kazançlar diliyoruz.” dedi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay