AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Yağıt ve Harmanlı ailelerinden Ayşenur ve Anıl çiftinin düğün törenine katılarak genç çifti yalnız bırakmadı. İlçe Başkan Yardımcıları Mergül Erten, Melek Çabuk, Hatice Meral Kendir ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Bedriye Anarat ile birlikte düğün törenine katılan teşkilat üyeleri, Ayşenur ve Anıl çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Mühendislikten çiftçiliğe: Haftada 2-3 gün çalışarak 4-5 mühendis maaşı kazanıyor Mühendislikten çiftçiliğe: Haftada 2-3 gün çalışarak 4-5 mühendis maaşı kazanıyor

Tören boyunca sıcak ve samimi anlar yaşanırken, teşkilat üyeleri genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, bu tür sosyal etkinliklerde bulunarak, halkla daha yakın ilişkiler kurmayı ve toplumsal bağları güçlendirmeyi amaçlıyor. Teşkilat üyeleri, genç çiftin bu mutlu gününde yanlarında bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, ailelerine ve misafirlere de teşekkür etti.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Yağıt ve Harmanlı ailelerinin kıymetli evlatları Ayşenur & Anıl çiftinin düğün törenlerine; İlçe Başkan Yardımcılarımız Mergül Erten, Melek Çabuk, Hatice Meral Kendir ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyemiz Bedriye Anarat ile birlikte katılım sağladık. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner