Lüleburgaz İlçe Müftülüğü’nde görev yapan Vaizler Eren Kahraman ve Muhammet Divani, yeni atamaları nedeniyle ilçedeki görevlerinden ayrıldılar. İlçe Vaizi Eren Kahraman, Adapazarı Cezaevi Vaizliği’ne, Muhammet Divani ise Kars Sarıkamış Müftüsü olarak atandı.

Müftülükten yapılan açıklamada, her iki vaizin de Lüleburgaz’daki görevleri süresince başarılı çalışmalar gerçekleştirdiği belirtilerek, kendilerine yeni görev yerlerinde muvaffakiyetler dilendi. Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, vaizlerin hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, onların emeklerinin unutulmayacağını vurguladı.

Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi

Vaizler Eren Kahraman ve Muhammet Divani, Lüleburgaz’daki görevlerinden ayrılmadan önce müftülük personeli ile vedalaştı. Yapılan açıklamada, “Lüleburgaz İlçe Müftülüğü Vaizleri Eren Kahraman ve Muhammet Divani Müftülüğümüze veda ettiler. İlçe Vaizi Eren Kahraman Adapazarı Cezaevi Vaizliği, Muhammet Divani Kars Sarıkamış Müftüsü olarak Lüleburgaz'daki görevlerinden ayrıldılar. Hocalarımıza yeni görevlerinde muvaffakiyetler dileriz.” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner