Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, daire personeli Ersin Çıtakoğlu'nun oğlunun düğününde bir araya geldi. İlçe MüftüSabri Demir, beraberindeki müftülük çalışanları ile birlikte düğüne katılarak Ersin Çıtakoğlu ve ailesine mutluluk dileklerinde bulundu.

Depremzede esnaf, kendi yaptığı 3 metrekarelik kulübede mesleğini sürdürüyor Depremzede esnaf, kendi yaptığı 3 metrekarelik kulübede mesleğini sürdürüyor

Düğünde, eski Lüleburgaz Müftüsü Alattin Özkan ve eski İlçe Vaizi Eren Kahraman da yer aldı. Bu vesileyle eski dostlar buluşurken, nikah törenine katılan misafirler de dua ve iyi dileklerde bulundular.

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, “Daire Personeli Ersin Çıtakoğlu'nun oğlunun düğününe İlçe Müftüsü Sn. Sabri demir ve beraberindeki mesai arkadaşları katıldı. Eski Lüleburgaz Müftüsü Alattin Özkan' ve eski İlçe vaizi Eren kahraman da katıldı. Rabbim nikahlanan kardeşlerimize dünya ahiret mutluluğu nasip eylesin. Hayırlı olsun.” denildi. Törene katılanlar, genç çifte mutluluk temennilerini ileterek bu özel günü kutladılar.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay