Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Pınarhisar Devlet Hastanesi’nde bir ziyaret gerçekleştirdi. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Enes Güler ve Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman, hastanede tedavi gören hastalar ve sağlık çalışanlarıyla görüşerek hem hastaların durumu hakkında bilgi aldılar hem de sağlık çalışanlarının taleplerini dinlediler.

Ziyaret sırasında, hastalarla yakından ilgilenen Güler ve Kaşıkeman, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdi. Sağlık çalışanlarına ise özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, motivasyonlarını artıracak planlamalar üzerine konuşmalar gerçekleştirdiler.

Kalp krizi geçiren kadının bağışlanan organları 3 kişiye umut oldu Kalp krizi geçiren kadının bağışlanan organları 3 kişiye umut oldu

Bu tür ziyaretlerin düzenli olarak devam edeceğini belirten yetkililer, halkın sağlık hizmetlerine kolay erişimi ve çalışanların daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay