Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kofçaz ilçesindeki tüm köy ve mahalle muhtarlarına yönelik önemli bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Halk Sağlığı Başkan Vekili Fatma Akyüz ve Kofçaz Toplum Sağlığı Başkanı Cevat Atalay’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, muhtarlara su depoları temizliği, klorlanması, içme suları dezenfeksiyonu ve Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) temas noktası ile kanser taramaları hakkında detaylı bilgiler verildi.

Toplantıda muhtarlar, su depolarının temizliği ve klorlanması işlemleri konusunda bilgilendirilirken, kanser taramaları hakkında da detaylı bilgi aldı. Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, bu tür bilgilendirme toplantılarına devam ederek, halk sağlığını koruma ve bilinçlendirme çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kofçaz ilçemizde bulunan tüm köy ve mahalle muhtarlarına Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkan Vekili Fatma Akyüz ve Kofçaz Toplum Sağlığı Başkanı Cevat Atalay tarafından su depoları temizliği yapmaları, klorlanması, içme suları dezenfeksiyonu ve KETEM temas noktası, kanser taramaları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.’’ ifadeleri yer aldı.

Evde kahvaltı yapmayan çocukların beslenme çantasında olması gerekenler Evde kahvaltı yapmayan çocukların beslenme çantasında olması gerekenler

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay