Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, hafta sonu sağlık tesislerinde ziyaretlerde bulunarak hem sağlık çalışanlarına hem de hastalara moral desteği sağladı. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Enes Güler ve Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyerek, onların özverili çalışmalarına teşekkür etti.

“Toplumsal ruh sağlığı tablomuz bozuk” “Toplumsal ruh sağlığı tablomuz bozuk”

Ziyaret sırasında hastane yöneticilerinden de çeşitli bilgilendirmeler alan heyet, sağlık tesislerinin işleyişi ve mevcut durum hakkında bilgi aldı. Sağlık çalışanlarıyla yapılan görüşmelerde, sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi adına yapılan çalışmalar ve personelin ihtiyaçları değerlendirildi.

Hastalarla ve refakatçileriyle de bir araya gelen Dr. Güler ve Dr. Kaşıkeman, onlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, tedavi süreçlerinin en iyi şekilde devam etmesi için gerekli tüm imkanların seferber edildiğini belirtti. Bu ziyaretler, hem sağlık çalışanlarına hem de hastalara moral kaynağı oldu ve sağlık tesislerinde memnuniyetle karşılandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay