Ekonomik Gelişmeler Değerlendirildi Ekonomik Gelişmeler Değerlendirildi

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Uzunköprü Süleybe-Şefik Öztürk Huzurevi Müdürü Harun Coşkun, Uzunköprü Çağlanur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sümeyra Demirbüken ve huzurevinde hizmet almakta olan büyükleri ağırladı.

İl Müdürü Bilgin Özbaş, huzurevi yetkilileri ve sakinlerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, onlarla bir araya gelmekten ve ihtiyaçları üzerine konuşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Özbaş, huzurevi yetkilileri ve sakinlerine teşekkür ederek, yaşlıların huzur ve mutluluğunu ön planda tutarak, onlara daha iyi bir yaşam sunma gayretlerinin devam edeceğini vurguladı.

Ziyaretin ardından Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Uzunköprü Süleybe-Şefik Öztürk Huzurevi Müdürü Harun Coşkun, Uzunköprü Çağlanur Uçar, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sümeyra Demirbüken ve huzurevinde hizmet almakta olan kıymetli büyüklerimiz, İl Müdürümüz Sayın Bilgin Özbaş’a ziyarette bulundu.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner