Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, şehit ailelerine yönelik özel bir program düzenledi. Cuma namazı sonrasında evlerinden alınan şehitlerimizin anne ve eşleri, İl Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi. Kırklareli Müftülüğü personelinin eşliğinde tüm şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş gazilerimiz için Yasin-i Şerif okundu. Programda, devletimizin ve milletimizin birliği, bütünlüğü için dualar edildi.

Duanın ardından İl Müdürlüğü’nün bahçesinde bulunan kamelyada şehit aileleriyle sohbet edilip, ikramlarda bulunuldu. Şehit ailelerinin ihtiyaçları sorularak, birbirleriyle daha fazla istişare etme imkanı bulmaları sağlandı. İl Müdürü Bilgin Özbaş, programda şehit ailelerini ellerini öperek karşıladı ve kendilerine gösterilen ilgi için teşekkür etti.

Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Programa Kırklareli Valisi Birol Ekici ve Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer de iştirak etti. Vali Ekici, bu tür programların devam edeceğini belirterek, şehit ailelerinin kamuya ait tüm kurum ve kuruluşlarda belirli aralıklarla misafir edileceğini ifade etti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner