19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında Kırklareli Üniversitesi'nde düzenlenen üniversite kayıt döneminde, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü, Kayalı Kampüsü'nde bir bilgilendirme standı açtı. Güvenlik Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere ve ailelerine güvenlik konusunda önemli bilgilendirmeler yapıldı.

Ormanda kaybolan iki vatandaşın bulunması için çalışma başlatıldı Ormanda kaybolan iki vatandaşın bulunması için çalışma başlatıldı

58934D70 C443 4435 88Ba F16Fb1Ea96C9

Yaklaşık 500 öğrenci ve aileleriyle yapılan görüşmelerde, eğitim öğretim faaliyetlerinin güvenli ve özgür bir ortamda sürdürülebilmesi için alınması gereken tedbirler hakkında detaylı bilgiler verildi. Emniyet yetkilileri, özellikle üniversite hayatına yeni adım atan gençlerin karşılaşabileceği güvenlik tehditlerine karşı bilinçlenmeleri amacıyla rehberlik etti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner