Kırklareli Valiliği İdare ve Denetim Müdürü Alaeddin İkican, emeklilik sürecine girmeden önce gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri kapsamında, önemli isimlerle bir araya geldi.

İkican, Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji, PTT Başmüdürü Serdal Bursalı ve kurumun kıymetli yönetici kadrosuyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, kendisine gösterilen samimiyet ve misafirperverlik, İkican için unutulmaz bir deneyim oldu. İkican, bu süreçte, kendisini adeta teşkilatın bir parçası gibi hissettiğini ifade etti.

Dağtaş, Dilara ve Tunay Çiftini Yalnız Bırakmadı Dağtaş, Dilara ve Tunay Çiftini Yalnız Bırakmadı

İkican, ziyaretlerdeki sıcak iletişim ve dostane karşılamaların, kalbinde derin izler bıraktığını belirtti. İkican, ziyareti gerçekleştirdiği tüm yöneticilere ve çalışanlara, iş hayatlarındaki başarılarının devamını dileyerek, görevlerinde kolaylıklar temenni etti. Emekliliğe adım atarken, bu tür anların ve kurulan dostlukların önemini vurgulayan İkican, kamu hizmetine katkıda bulunan herkese bir kez daha teşekkür etti.

Kırklareli Valiliği İdare ve Denetim Müdürü Alaeddin İkican konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Emekliye ayrılma sürecinde gerçekleştirdiğim nezaket ziyaretleri çerçevesinde Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji ile PTT Başmüdürü Sayın Serdal Bursalı ve Kıymetli Yönetici Kadrosunun gösterdiği nezaket, içten samimiyet ve misafirperverliği ile beni adeta teşkilatın bir parçasıymışım gibi hissettirdi. Bu süreçte kendileriyle bir arada bulunmak, kurulan değerli iletişim ve sıcak karşılama için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Veda ederken kalbimde büyük bir sevgi ve saygı bıraktıklarını belirtmek isterim. Her daim başarılarının devamını diliyor, görevlerinde kolaylıklar temenni ediyorum.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay