Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği (KIRKSEDER) Başkanı Alaattin İkican, Onuncu Köyün değerli yazarlarından Kamuran Türkoğlu’nu dernek binasında ağırladı. Ziyaret sırasında KIRKSEDER’in kültür, sanat ve edebiyat alanındaki faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Özellikle yaklaşan Kula Köyü etkinliği üzerine yapılan görüşmelerde, etkinliğin içeriği ve katkıları ele alındı.

Başkan Alaattin İkican, Kamuran Türkoğlu’nun derneği ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KIRKSEDER’in bölge kültürüne ve edebiyatına yaptığı katkılardan bahsetti.

15. Kırklareli Yayla Bolluk Bereket ve Bağ Bozumu Şenlikleri Başlıyor 15. Kırklareli Yayla Bolluk Bereket ve Bağ Bozumu Şenlikleri Başlıyor

Kamuran Türkoğlu, KIRKSEDER’in faaliyetlerini takdir ettiğini belirterek, Kula Köyü etkinliği için yapılan hazırlıkların bölge halkı ve edebiyatseverler için büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti. Türkoğlu, sıcak karşılamasından dolayı Başkan İkican’a teşekkür ederek derneğin çalışmalarını desteklediğini vurguladı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner