Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulması amacıyla düzenlediği toplantıda, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ihtiyaçları doğrultusunda Kombine Kasetli Vitrektomi Seti alımı için planlama ve ihtiyaç tespiti çalışmalarını gerçekleştirdi. Toplantı, 26 Nisan 2024 tarihinde saat 10.00'da Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı'nda yapıldı.

Toplantıda, ilgili sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları ve talepleri göz önünde bulundurularak alım süreci detaylı bir şekilde ele alındı. İhtiyaçların belirlenmesi ve taleplerin değerlendirilmesiyle ilgili olarak İl Tıbbi Cihaz Alımları Planlama ve İhtiyaç Tespit Komisyonu tarafından kararlar alındı.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’İl Tıbbi Cihaz Alımları Planlama ve İhtiyaç Tespit Komisyonu 26/04/2024 tarihi saat 10.00’da Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığında, Kırklareli EAH’de kullanılmak üzere “Kombine Kasetli Vitrektomi Seti” alımına ilişkin ihtiyaç ve talepleri değerlendirme toplantısı gerçekleştirmiştir.’’ ifadelerine yer verildi.

Uzmanından pazartesi sendromu için tüyolar Uzmanından pazartesi sendromu için tüyolar

Haber: Arzu Dursun Atay