Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman başkanlığında 13 Eylül 2024 tarihinde önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Lüleburgaz Devlet Hastanesi ve Babaeski Devlet Hastanesi'nin yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen İhtiyaç Değerlendirme Komisyonu toplantısında, bölgedeki sağlık tesislerinin ihtiyaçları masaya yatırıldı.

Toplantıda, anılan sağlık tesislerinin talepleri detaylı bir şekilde ele alındı ve kaynakların en verimli şekilde kullanılması amacıyla yapılması gerekenler değerlendirildi. Hastanelerin mevcut durumu, personel ve ekipman eksiklikleri gibi konular görüşülerek, sağlık hizmetlerinin daha etkin ve hızlı sunulması için planlamalar yapıldı.

Türkiye'de yaklaşık 800 bin Alzheimer hastası var Türkiye'de yaklaşık 800 bin Alzheimer hastası var

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman başkanlığında, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Lüleburgaz Devlet Hastanesi ve Babaeski Devlet Hastanesi yöneticilerinin katılımı ile 13 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen İhtiyaç Değerlendirme Komisyonu toplantısında, anılan sağlık tesislerinin talepleri değerlendirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner