İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem, TK Cowboy Ranch Çiftliği’nin sahibi ve iş insanı Turan Karaman’ın nazik ziyaretini kabul etti. Ziyaret sırasında, bölgeye değer katan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan TK Cowboy Ranch Uluslararası Atlı Dayanıklılık-Endurance yarışları hakkında bilgi verildi. Yarışların 8-9 Haziran tarihlerinde İğneada’da gerçekleştirileceği duyuruldu.

Yarışların düzenlenmesinde büyük emeği geçen Turan Karaman, etkinliğin sadece sportif bir faaliyet olmadığını, aynı zamanda İğneada’nın doğal güzelliklerini ve kültürel mirasını tanıtmak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem, bu tür etkinliklerin devam etmesini arzuladıklarını ve her zaman destekleyeceklerini ifade etti. Başkan Erdem, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Tk Cowboy Ranch Çiftliği’nin sahibi kıymetli iş insanı Sn. Turan Karaman bizleri ziyaret etti.

Bölgemizde dördüncüsü organize edilen ve ilimize değer katan TK COWBOY RANCH Uluslararası Atlı Dayanıklılık-Endurance yarışları 8- 9 Haziran tarihlerinde beldemizde düzenlenecektir.

Nazik ziyaretleri ve beldemize kattığı değerler için kendisine teşekkür ederim.’’

Haber: H. Murat Taner