Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Çalık ve Meclis Üyesi Samet Ekim ile birlikte İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem’i ziyaret etti. Ziyaret, iki belediye arasında işbirliğini güçlendirmek ve ortak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirildi.

İğneada Belediyesi’ne yapılan ziyarette, Pınarhisar ve İğneada belediyeleri arasındaki mevcut işbirliklerinin değerlendirilmesi ve gelecekteki potansiyel projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İki belediye başkanı, bölgelerindeki sosyal ve ekonomik gelişmeleri ele alarak ortak projelerin hayata geçirilmesi yönünde fikirlerini paylaştılar. Ziyaret, karşılıklı hediyeleşmeler ve iyi niyet temennileriyle sona erdi. İki belediye başkanı, gelecekte daha fazla ortak projeye imza atma konusunda görüş birliğine vardı.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Konuyla ilgili İhsan Talay tarafından şu açıklama yapıldı:

“Belediye Başkan Yardımcımız Bilal Çalık ,Meclis Üyemiz Samet Ekim ile birlikte İğneada Belediye Başkanımız Altuğ Erdem'e ziyarette bulunduk.  Kıymetli Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay