Kırklareli’de IPARD III Programı Öğrencilere Tanıtıldı Kırklareli’de IPARD III Programı Öğrencilere Tanıtıldı

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Babalar Günü vesilesiyle Kırklareli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde özel bir kutlama etkinliği düzenledi. Etkinlikte, huzurevinde yaşayan huzurevi sakinlerinin hem Babalar Günü hem de Kurban Bayramı kutlandı.

Kutlama programına Şube Müdür V. Yaşar Yoldaş ve Kırklareli Huzurevi YBRM Müdürü Yalçın Sağlam katıldı. Yoldaş ve Sağlam, büyüklerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler dileyerek, Babalar Günü'nün anlam ve önemine dikkat çektiler. Etkinlikte, huzurevi sakinleri için çeşitli ikramlar sunuldu.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Değerli büyüklerimizin Babalar Günü’nü kutladık. İl Müdürlüğümüze bağlı hizmet veren Kırklareli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Babalar Günü vesilesiyle kıymetli büyüklerimiz için kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Şube Müdür V. Yaşar Yoldaş ve Kırklareli Huzurevi YBRM Müdürümüz Yalçın Sağlam değerli büyüklerimizin hem Kurban Bayramını hem de Babalar Gününü kutlayarak sağlıklı ve huzurlu ömürler dilediler.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay