Vali Ekici’den Kadın Girişimciye Destek Ziyareti Vali Ekici’den Kadın Girişimciye Destek Ziyareti

Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli İl Başkanı Fatih Çodar ve İl Başkan Yardımcısı Mesut Yıldız, Vize Anaokulu’nda başarılı çalışmalara imza atan ve Pınarhisar Yıldız Anaokulu Müdürü olarak atanan Nermin Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Çodar ve Yıldız, Öztürk’ün yeni görev yerinde kısa sürede fark yarattığını belirterek, "Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Misafirperverliğinden dolayı da kendisine çok teşekkür ederiz" dedi.

Nermin Öztürk, Vize Anaokulu'ndaki katkıları ve emekleriyle tanınan bir isim olup, yeni görevinde de eğitim alanında önemli projeler gerçekleştirmeye devam edeceğinin sinyallerini verdi. Hürriyetçi Eğitim Sen yetkilileri, ziyaret kapsamında Öztürk'ün Pınarhisar'daki çalışmalarını yakından takip edeceklerini belirtti.

Başkan Çodar, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Hürriyetçi Eğitim Sen İl Başkan Yardımcımız Mesut Yıldız ile birlikte daha önce Vize ilçemizde çok değerli çalışmalara imza atmış, Vize Anaokulunda büyük emekleri olan sonrasında Pınarhisar Yıldız Anaokulu Müdürü olarak atanan Nermin Öztürk’ü ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledik! Yeni görev yerinde kısa sürede fark yaratmaya başlayan değerli müdürümüze misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz!” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner