Trakya Birlik Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman, ayçiçek üreticiliği dalında dereceye giren çiftçilere plaketlerinin takdim edilmesinde kendilerine destek olan Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla ve Babaeski halkına teşekkür etti.

Hilmi Kahraman, yaptığı açıklamada, “Ayçiçek üreticiliği dalında 1., 2. ve 3. olan çiftçilerimizin plaketlerinin takdimi görevini bizlere layık görerek bizleri onurlandıran Babaeski Belediye Başkanımız Sayın Dr. Fırat Yayla’ya ve coşkulu alkışlarıyla bizlere destek veren kıymetli Babaeski halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı

Babaeski’de düzenlenen ödül töreninde, ayçiçek üreticiliğinde başarılı olan çiftçilere plaketleri takdim edildi. Tören, Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla’nın katılımı ve destekleriyle gerçekleşti. Kahraman, bu anlamlı etkinliğe olan katkılarından dolayı Başkan Yayla ve Babaeski halkına duyduğu minnettarlığı dile getirerek, tarım sektörünün desteklenmesi ve üreticilerin teşvik edilmesinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Yayla ve Babaeski halkının, tarım sektöründeki başarılı çiftçilere olan desteği ve katkıları, bölgedeki tarım faaliyetlerinin gelişimine önemli katkı sağlıyor. Kahraman’ın teşekkür mesajı, yerel yöneticilerin ve halkın bu tür etkinliklerdeki rolünü ve önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner