Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün dün akşamı düğün merasimlerine katılarak geçirdi. Başkan gün çiftlerin hem nikahlarını kıydı hem de düğünlerine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Kırklareli’nin Demirköy İlçe Belediye Başkanı Recep Gün, dün akşamı deyim yerindeyse bir düğünden diğerine mekik dokumakla geçirdi. İlçedeki dünya evine adım atan gençlerin düğünlerine katılan Belediye Başkanı Gün, çiftlerin önce nikahlarını kıydı ardından takılarını taktı. Yeni evli gençlerin mutluluklarına ortak olup hayatlarında başarılar dileyen Başkan Gün, akşamı Çam ve Aygün ailelerinin evlatları Serhat ve Esra, Gider ve Solucu ailelerinin evlatları Tansel ve Ayşe ile Uğurlu ve Zilayas ailelerinin evlatları Zeytune ve Cengiz’in düğünlerine katılarak geçirdi. Başkan gün önce cübbesini giyip çiftlerin nikahlarını kıydı daha sonra cübbesini çıkarıp takılarını taktı.

Çocuklar Mask Atölyesi Etkinliğinde Buluşacak Çocuklar Mask Atölyesi Etkinliğinde Buluşacak

Başkan Gün, çiftlere, “Evliliğinizde atacağınız her adımı Allah rızasını gözeterek atın. Saygı, sevgi ve hürmetinizi eksik etmeyin” öğüdünde bulundu. “Bu mutlu gününüz hayırlara vesile olsun inşallah” diyerek iyi temennilerini iletti.

Editör: Arzu Dursun Atay