Lüleburgaz Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Lüleburgaz Kent Konseyi ve Lüleburgaz Sinema Topluluğu ile birlikte farkındalık etkinliği düzenledi. Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) gerçekleştirilen etkinliğe birçok hayvansever katıldı.

Belediye, etkinliğe gösterilen yoğun ilgi için katılımcılara teşekkür etti. Hayvan hakları konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan bu etkinlikte, hayvanların korunması ve sahiplenilmesi gerektiğine dair önemli mesajlar verildi. Lüleburgaz Belediyesi, bu tür etkinliklerle toplumu bilinçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Bu akşam LYSA'da 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde Lüleburgaz Kent Konseyi ve Lüleburgaz Sinema Topluluğu’yla birlikte gerçekleştirdiğimiz farkındalık etkinliğine katılan herkese teşekkür ederiz.” ifadeleri yer aldı.

Kalp şeklindeki köy...Bu köyün kalbi gökyüzünden bile görünüyor Kalp şeklindeki köy...Bu köyün kalbi gökyüzünden bile görünüyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay