Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Lüleburgaz ilçesinde "Hayvancılık Desteklemeleriyle İlgili 2024-2026 Yılları Arası Uygulanacak Olan Yeni Destekleme Modeli", "2024 Hayvan Hastalıkları ile Mücadele ve Hayvan Hareketleri Kontrolü Programı" ve "Hastalıktan Ari İşletmeler" konu başlıklarında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Müdürü Gökhan Karaca’nın başkanlığında düzenlenen toplantıya, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve büyükbaş ile küçükbaş hayvan yetiştiricileri katıldı. Toplantıda, hayvancılıkla ilgili güncel destekleme modelleri ve hastalıklarla mücadele programları hakkında detaylı bilgiler sunuldu.

Vali Ekici’den Kadın Girişimciye Destek Ziyareti Vali Ekici’den Kadın Girişimciye Destek Ziyareti

Bu önemli etkinlik, hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üreticilerin bilgilendirilmesi ve destekleme modelleri konusunda farkındalığın artırılması amacıyla düzenlendi. Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Lüleburgaz ilçemizde, “Hayvancılık Desteklemeleriyle İlgili 2024-2026 Yılları Arası Uygulanacak Olan Yeni Destekleme Modeli”, “2024 Hayvan Hastalıkları ile Mücadele ve Hayvan Hareketleri Kontrolü Programı” ve “Hastalıktan Ari İşletmeler” konu başlıkları altında; İl Müdürümüz Gökhan KARACA başkanlığında, STK’lar ile büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricilerimizin de katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner