AK Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, ilçenin Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevine yeni atanan Ahmet Şimşek’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Turan’dan İl Özel İdaresi’ne Ziyaret Vali Turan’dan İl Özel İdaresi’ne Ziyaret

Ziyaret sırasında Ahmet Aydın, “İlçemiz Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevine yeni başlayan Sayın Ahmet Şimşek’e teşkilatımız ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, görevinde başarılar diledik.” dedi.

Ziyarette, AK Parti Vize İlçe Teşkilatı olarak, gençlerin spor faaliyetlerine katılımını artırma ve gençlik projelerini destekleme konusundaki kararlılıklarını ifade ettiler. Aydın, teşkilat olarak, Ahmet Şimşek’in liderliğinde gerçekleştirilecek projelere destek vereceklerini ve gençlerin daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için gerekli olan her türlü imkânı sağlamaya hazır olduklarını belirtti. Ahmet Aydın, gençlik ve sporun toplumun temel dinamiklerinden biri olduğunu vurguladı. Gençlerin sporla buluşturulmasının, sadece bireysel gelişimlerine değil, aynı zamanda sosyal dayanışma ve birliktelik duygularının güçlenmesine de katkı sağlayacağını ifade etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay