Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği’nin 35. maddesi uyarınca, eğitim, öğretim ve yönetim faaliyetlerinin verimliliğini artırmak amacıyla İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, 20 Ağustos 2023 tarihinde saat 10:00’da Kırklareli Valiliği toplantı salonunda, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer’in başkanlığında yapıldı.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ve komisyon üyesi kurum temsilcileri katıldı. Toplantının ana gündemi, 2023-2024 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirilmesi ve 2024-2025 eğitim öğretim yılı için yapılması planlanan faaliyetlerin planlanması oldu.

Toplantıda, eğitim kurumlarının verimliliğini artırmaya yönelik stratejiler üzerinde durulurken, kurumlar arası iş birliğinin önemine de dikkat çekildi. 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılan faaliyetlerin kapsamlı bir şekilde ele alındığı toplantıda, bu faaliyetlerin sonuçları değerlendirildi ve karşılaşılan sorunlar ile çözüm önerileri tartışıldı.

Kırklareli İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği'nin 35. maddesi gereğince; kurumlarda eğitim, öğretim, yönetim ve üretim etkinliklerinin verimliliğini sağlamak, kurum, çevre, sektör iş birliğini gerçekleştirmek, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütlerinin her türlü desteğini almak ve iş birliği yapmak amacıyla; Vali Yardımcısı Sayın Elif Canan Tuncer'in başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ve komisyon üyesi kurum temsilcileri ile birlikte, 20.08.2023 tarihinde saat 10:00'da Kırklareli Valiliği toplantı salonunda İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılı içinde gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilirken, 2024-2025 eğitim yılında yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgi verildi.”

Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay