Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ve Meclis Üyesi Hikmet Yıldırım, Halkbank Kırklareli Şubesi’nin yeni müdürü Eser Menüs’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında, Başkan Altıntel ve Meclis Üyesi Yıldırım, Menüs’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Kırklareli’ndeki iş dünyası ile banka arasındaki işbirliğinin güçlenmesi temennisinde bulundular.

Görüşmede, yerel ekonominin canlanmasına katkı sağlayacak projeler ve iş dünyasının finansal ihtiyaçları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat

Halkbank Kırklareli Şube Müdürü Eser Menüs bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şube olarak Kırklareli’nde ticaretin ve ekonominin gelişmesine katkı sunmaya devam edeceklerini vurguladı. Menüs, bölgedeki iş insanlarının her zaman yanlarında olacaklarını ve ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermek için çalışacaklarını söyledi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleri ile sona erdi. Başkan Altıntel ve Meclis Üyesi Yıldırım, Eser Menüs’e yeni görevinde başarılar dileyerek şubeden ayrıldılar. Bu tür ziyaretlerin, yerel ekonomik aktörler arasındaki bağları güçlendirdiği ve bölge ekonomisine olumlu katkılar sağladığı ifade edildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner