Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, sendikanın misyonu ve sağlık ile sosyal hizmet emekçilerinin haklarını savunma konusundaki kararlılığını vurguladı.

Sağlık ve sosyal hizmet emekçilerine seslenen Arslan, bu alandaki çalışanların insanca yaşam taleplerinin yanında olacaklarını ifade etti. "Bize katılın, birlikte başaralım," diyerek, tüm sağlık çalışanlarını Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası çatısı altında bir araya gelmeye davet etti. Arslan, sendikal birlikteliğin ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Nöbetçi Eczaneler Belli Oldu Nöbetçi Eczaneler Belli Oldu

03 Mart 2021 tarihli Anayasa Mahkemesi kararını lehinize kullanarak, mevcut sendikadan istifa etmeleri yönünde çağrıda bulunan Arslan, "Sokağın öteki tarafından seslenen, yetkili ama etkisiz sendikadan ayrılın," ifadelerini kullandı. Arslan, sahada ve çalışanların yanlarında olan bir sendikanın gerekliliğini vurgulayarak, sağlık ve sosyal hizmet işçilerinin haklarını korumak adına mücadele verdiklerini belirtti.

Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Güçlüyü haklı kılmak değil, haklıyı güçlü kılmak için mücadele veriyoruz. Değerli Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri; İnsanca yaşam talebinizin sesi olacağız! Bize katılın, birlikte başaralım.

03 Mart 2021 tarihli Anayasa Mahkemesi Kararını lehinize kullanıp, sokağın öteki tarafından seslenen yetkili ama etkisiz sendikadan istifa ederek, sahada, çalıştığınız kurumlarda her daim sizlerle olan, güçlüden değil, haklıdan yana mücadele eden, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası ailesine katılın!

Sendikal mücadele içerisinde, her zaman sorumluluk bilinci ile yapıcı, Sendikacılığın tüm aşamalarında sendikal demokrasiyi egemen kılan, zümre, dil, din, ırk ve mezhep ayrımcılığı yapmayan, özgür iradeye dayalı hür ve ilkeli sendikacılık prensiplerini benimseyen ve ilkelerinden vazgeçmeyen Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası sorunlara yerinde çözüm bulmaya, ekonomik, özlük ve hukuksal anlamda güçlüyü haklı kılmak değil, haklıyı güçlü kılmak anlayışı ile sağlık ve sosyal hizmet işçilerimizin güven kapısı olmaya devam edecektir.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner