Kırklareli Taekwondo Kulübü, geçtiğimiz yıllarda ilimizde hakem ve antrenör olarak görev yapmış olan ve şu anda Manisa'da bulunan Erdi Yaman'ı ağırladı. Ziyaret sırasında kulüp sporcuları ve antrenörleri ile bir araya gelen Yaman, keyifli bir antrenman gerçekleştirdi.

Erdi Yaman'ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Kırklareli Taekwondo Kulübü yetkilileri, Yaman'ın tecrübelerinden faydalanarak sporcularına önemli bilgiler aktardığını ifade ettiler. Antrenman sonrasında, kulüp sporcuları Yaman'a, Kırklareli'ni hatırlatacak bir hediye takdim etti. Yaman'a bu nazik davranışından dolayı teşekkür eden kulüp yetkilileri, kendisiyle tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Lüleburgazlı güreşçi Nil Avrupa'yı titretti Lüleburgazlı güreşçi Nil Avrupa'yı titretti

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, ‘’Geçtiğimiz yıllarda İlimizde Hakem ve Antrenör olarak görev yapan işi dolayısıyla Manisa ‘da bulunan Erdi Yaman hocamız salonumuzu ziyaret etti. Keyifli geçen antrenmanın ardından sporcularımız Erdi Yaman’a bizleri hatırlatacak hediye takdim etti. Erdi hocamıza teşekkür ederiz.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay