Yüzük Haberleri

yüzük haberleri ve güncel yüzük gelişmeleri, yüzük ile ilgili tüm video, yüzük fotoğrafları ve yüzük haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, Gamze ve Murat çiftinin nişan yüzüklerini takarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Mehmet ve Esra çiftinin nişan yüzüklerini takarak mutluluklarına ortak oldu, genç çifte iyi dileklerde bulundu.

Gündem

Asrın felaketinde vefat eden annesinden kendine kalan yüzüğü tatil için geldiği Hatay'ın Arsuz ilçesinde kaybeden Zehra Alın'ın anne yadigarı tüm...

Gündem

Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay, beldede düzenlenen nişan cemiyetinde genç çiftin mutluluğunu paylaştı.

Gündem

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, Şükriye ve Berkay’ın nişan töreninde genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Gündem

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, çocukluk arkadaşı Cengiz Arda’nın oğlu Okan ile Öykü’nün nişan yüzüklerini takarak mutluluk dileklerinde bulundu.

Gündem

Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay, Solmaz ailesinden Simge’nin nişan cemiyetine katılarak genç çiftin nişan yüzüklerini taktı ve mutluluklar diledi.

Gündem

Teşkilat Başkanı Ersen Aydın'ın nişan yüzüklerini kestiği Gizem ve Sinan çiftinin törenine AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı katılarak mutluluklar diledi.

Asayiş

Babaeski İtfaiyesi ekipleri, takı dükkanında sıkışan yüzüğü başarılı bir şekilde çıkararak vatandaşa yardımcı oldu.