Yenileme Haberleri

yenileme haberleri ve güncel yenileme gelişmeleri, yenileme ile ilgili tüm video, yenileme fotoğrafları ve yenileme haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nin havuzu ve yemekhanesi yenilenerek halkın hizmetine sunuldu.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi, kent genelinde yol onarım, bakım ve altyapı yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, içme suyu hatlarında üretim hatasından kaynaklanan arızaları gidermek için başlatılan yenileme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Gündem

Kavaklı Belediye Başkanlığı, Belediye Hizmet Binası tabelasına Türkiye Cumhuriyeti’nin baş harfleri olan "T.C." ibaresini ekledi.

Gündem

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Rumeli Caddesi'nde eş zamanlı olarak yol yenileme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Gündem

Kavaklı Belediyesi binasının dış cephesi, yıpranma ve dolu yağışı sonucu oluşan hasarlar nedeniyle yenilenerek ısı yalıtımı ile güçlendirildi.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi, kent altyapısına yatırım yapmayı sürdürüyor. Bu kapsamda ana kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

Gündem

Kofçaz Müftülüğü, Elmacık Köyü'ndeki Ay Kur'an Kursu'nun dış cephesini yeniledi. Kurs, yenileme çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, refüjlerin boyanarak yeni bir görünüm kazanması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Gündem

Vize Belediyesi ekipleri, ilçenin Atatürk Caddesi üzerinde yer alan ve görünürlüğünü kaybetmiş yaya geçitlerini boyayarak yeniliyor.