Veda Haberleri

Veda haberleri ve güncel Veda gelişmeleri, Veda ile ilgili tüm video, Veda fotoğrafları ve Veda haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Sağlık

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı, tayini sebebiyle Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı...

Gündem

Kırklareli Defterdarı Satılmış Cem Öksüz, tayini sebebiyle Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş'a veda ziyaretinde bulundu.

Gündem

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü Vaizleri Eren Kahraman ve Muhammet Divani, yeni görev yerlerine atanarak Lüleburgaz'dan ayrıldı.

Gündem

Belediye Başkanı Derya Bulut, Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan'ın Veda Yemeğine Katıldı

Gündem

Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kaymakamlık önünde düzenlenen vedalaşma töreniyle yeni görev yerine uğurlandı.

Gündem

Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar, Kırklareli Valisi Birol Ekici’ye veda ziyaretinde bulundu.

Gündem

Şube Müdürü Abdullah Öteleş, tayini nedeniyle Lüleburgaz Kaymakamı'na veda ziyaretinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem de katıldı.

Gündem

Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zafer Topuz’u başarılarından dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, görev yerleri değişen Vize, Kofçaz ve Babaeski Kaymakamları için düzenlenen veda yemeğinde yer aldı.

Gündem

Yargıtay Savcılığı görevine atanan Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, Vali Birol Ekici'ye veda ziyaretinde bulundu.

Gündem

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve kurum amirleri, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar'a veda ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.