Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Haberleri

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri haberleri ve güncel Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri gelişmeleri, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ile ilgili tüm video, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri fotoğrafları ve Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı olan ve altın kemeri boynuna takan Yusuf Can Zeybek, ‘hamama gitme’ geleneğini bozmadı.

Spor

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 3. tur müsabakalarının tamamlanmasıyla çeyrek finalistler belli oldu. 8 başpehlivan yarın sabah rakipleriyle kol bağlayacak.

Spor

Edirne'de 663.'sü gerçekleştirilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, atlı polisler vatandaşların huzur ve güvenliği için devriye geziyor.

Kültür Sanat

Bu yıl 663’üncüsü gerçekleştirilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni izlemek için binlerce vatandaşın Edirne’ye akın etmesiyle otellerde yer kalmayınca, çok sayıda...

Spor

Edirne'de bu yıl 663'üncüsü düzenlenen UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi'ndeki Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başladı.

Kültür Sanat

Edirneli kadınlar, 663'ncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izlemek için kente gelen misafirlere, efsanevi başpehlivanlarından olan Kel Aliço'nun biblolarını satışa sundu.

Ekonomi

Edirne'de bu yıl 663'üncüsü gerçekleştirilecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlayan esnaf, yoğun bir ziyaretçi akını bekliyor.

Kültür Sanat

Edirneli bir eczacı, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapılacağı hafta eczanesine Kırkpınar köşesi kurdu.

Kültür Sanat

Geleneksel kıyafetlerle Edirne'nin caddelerini dolaşan davul zurna ekibi, 4 Temmuz'da başlayacak 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne protokolü ve halkı davet...

Spor

Edirneli pehlivanlar, 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne hazırlık için 40 derece sıcaklığa rağmen kispet bağlayıp çayıra çıktı. Koşu ve ısınma...

Spor

Edirne'de 5-6-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde alınacak tedbirler görüşüldü.