Sünnet Haberleri

sünnet haberleri ve güncel sünnet gelişmeleri, sünnet ile ilgili tüm video, sünnet fotoğrafları ve sünnet haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Suna ve Turgay çiftinin oğlu Deniz Eymen'in sünnet cemiyetine katılım sağladı.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Ebranur ve Ali’nin nişanı ile Samet Eker’in oğlu Deniz Can’ın sünnet düğününe katılarak mutluluklarını paylaştı

Gündem

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, Kemal Doruk'un sünnet törenine katıldı.

Gündem

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, Koyan ailesinin evlatlarının sünnet düğününe katılarak aileye hayırlı dileklerde bulundu.

Gündem

Kırklareli İl Genel Meclis AK Parti Grup Başkan Vekili Hicret Şamil Karasu, Fatih Gökdağlı’nın oğlunun sünnet törenine katılarak iyi dileklerini...

Gündem

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, Yeni Mahalle sakini Cemile Hanım’ın torunu Yunus Eymen’in sünnet törenine katılarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gündem

Başkan Neşe Çevikbaş, Gönül ve Fatih Gökdağlı çiftinin oğulları Yusuf'un sünnet törenine katılarak ailenin mutluluğunu paylaştı.

Gündem

Belediye Başkanı Recep Gün, Gamze ve Cumhur Hamat çiftinin oğulları Umut Eren'in sünnet düğününe katılarak aileyi tebrik etti.

Gündem

Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dermenci, Bengül ve İlker Tomruk çiftinin oğlu Benel Tuğra'nın sünnet düğününe...

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Bengül ve İlker Tomruk çiftinin oğulları Bener Tuğra'nın sünnet düğününde aileyi tebrik etti.

Gündem

Başkan İlhan Arı, Hakkı Balkanlı'nın torununun sünnet töreninde yer aldı ve Yiğit'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Gündem

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı Başkanı Ersen Aydın, Mine ve Hasan Yorulmaz çiftinin oğlu Taha'nın sünnet cemiyetinde yer aldı.