Şenol Haberleri

şenol haberleri ve güncel şenol gelişmeleri, şenol ile ilgili tüm video, şenol fotoğrafları ve şenol haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Gündem

Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümünde, Anadolu'yu Türk yurdu yapan tüm atalarımızı rahmet ve minnetle andı.

Gündem

Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Sevgi ve Sercan çiftinin nikahını gerçekleştirerek, çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Siyaset

Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı makamında ziyaret ederek, Kofçaz’ın ihtiyaçları hakkında...

Gündem

Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş’ı makamında ziyaret etti.

Gündem

Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, şehit ailelerini ve şehitliği ziyaret ederek, şehitlerimizi Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla andı.

Gündem

Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Özge-Emrah Sert çiftinin açtığı yeni işletmeyi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Siyaset

Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Kurban Bayramı vesilesiyle MHP İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.

Gündem

Başkan Şenol, Kurban Bayramı dolayısıyla İlçe Garnizon Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı...

Gündem

Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Kurban Bayramı'nın ilk gününde şehitleri mezarları başında anarak, ailelerinin bayramlarını kutladı.